Lapsiperheille

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!

Teatterissamme on tarjolla korokkeita ja tyynyjä, jotta perheen pienimmätkin näkevät mukavasti valkokankaalle! Lastennäytösten volyymin pidämme maltillisena, mutta jos se on silti liian kovalla pienille korville, tulettehan rohkeasti ilmoittamaan meille niin voimme säätää äänenvoimakkuutta. Saleista saa aina poistua kesken elokuvan.

Lastenlippu

Lastenlippu on 11€ alle 12-vuotiaille kun kyseessä on lastenelokuva.

Ikärajat

Elokuvien lakisääteiset ikärajat ovat S (sallittu), 7, 12, 16 ja 18.

Elokuvateattereissa ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen (yli 18-vuotiaan) seurassa. Jousto on tarkoitettu lapsen huoltajan harkittavaksi, eikä sitä kannata käyttää automaattisesti. Huoltajan on hyvä huomioida sekä lapsen yksilöllinen kehitys että elokuvan sisältö harkitessaan jouston käyttöä. Elokuvaan kannattaakin tutustua etukäteen lukemalla elokuvan esittelyteksti sekä katsomalla elokuvan traileri.

Lisää ikärajoista täällä.

Järjestä elokuvasynttärit!

Vietä ikimuistoiset syntymäpäivät Kinopirtin elokuvateemaisessa synttäreissä.

Synttärit alkavat Hotelli Palomestarin tiloista, jossa jaetaan lahjat ja mahdollisuus herkutteluun. Lisäpalveluna voi tilata vaikka synttärikakun tai muut sankarin toiveen mukaiset tarjoilut! Tämän jälkeen kaikille synttärivieraille jaetaan elokuvalippu, karkkipussi, 0,5l virvoitusjuoma tai vaihtoehtona pillimehu sekä pienet popparit. Syntymäpäivien kesto elokuvan pituuden mukaan noin 3 tuntia.

minimi 10 henkilöä, 25€/lapsi

Mahdollisuus räätälöidä omien toivomuksien mukaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Vauvakino

Vauvakino on vauvojen vanhemmille tai hoitajille tarkoitettu vauvaystävällinen elokuvanäytös. Elokuvat ovat ikärajaltaan S (sallittuja).