Lapsiperheille

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!

Teatterissamme on tarjolla korokkeita ja tyynyjä, jotta perheen pienimmätkin näkevät mukavasti valkokankaalle! Lastennäytösten volyymin pidämme maltillisena, mutta jos se on silti liian kovalla pienille korville, tulettehan rohkeasti ilmoittamaan meille niin voimme säätää äänenvoimakkuutta. Saleista saa aina poistua kesken elokuvan.

Lastenlippu

Lastenlippu on -2€ lipun hinnasta alle 12-vuotiaille, kun kyseessä on lastenelokuva.

Ikärajat

Elokuvien lakisääteiset ikärajat ovat S (sallittu), 7, 12, 16 ja 18.

Elokuvateattereissa ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen (yli 18-vuotiaan) seurassa. Jousto on tarkoitettu lapsen huoltajan harkittavaksi, eikä sitä kannata käyttää automaattisesti. Huoltajan on hyvä huomioida sekä lapsen yksilöllinen kehitys että elokuvan sisältö harkitessaan jouston käyttöä. Elokuvaan kannattaakin tutustua etukäteen lukemalla elokuvan esittelyteksti sekä katsomalla elokuvan traileri.

Lisää ikärajoista täällä.

Lasten elokuvasynttärit!

Vietä ikimuistoiset syntymäpäivät Kinopirtin elokuvateemaisessa synttäreissä.

Esimerkki tapahtuman kulusta: Synttärit alkavat Kabinetti Pirtin tiloista, jossa jaetaan lahjat ja mahdollisuus herkutteluun. Tämän jälkeen kaikille synttärivieraille jaetaan elokuvalippu, leffaherkut esim. S-koon popparit+virvoitusjuoma. Syntymäpäivien kesto on elokuvan pituuden mukaan noin 3 tuntia. Esitettävän elokuvan voi vapaasti valita ohjelmistossa olevista elokuvista ikärajan puitteissa. Paketin hinta on 22euroa/hengeltä, minimi hinta on 220euroa sis. max 10 osallistujaa

Lisäpalveluna voi tilata synttärikakun tai muut sankarin toiveen mukaiset tarjoilut!

Kabinettiin saa tuoda myös omia tarjottavia. Astiat yms. eivät sisälly hintaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous! Räätälöidään teidän omien toiveidenne mukainen ikimuistoinen juhlahetki.

Vauvakino

Vauvakino on vauvojen vanhemmille tai hoitajille tarkoitettu vauvaystävällinen elokuvanäytös. Elokuvat ovat ikärajaltaan S (sallittuja). Vauvakinossa äänet ovat tavallista matalammalla sekä salissa on hämärä valaistus. Järjestämme vauvakinoja aina kysynnän ja sopivan elokuvan mukaan.