Yrityksille

Elokuva on elämys ja pieni irtiotto arjesta!

Yrityslippu on mukava ja kätevä tapa, muistaa esim. asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai henkilökuntaa. Lippuja voi ostaa elokuvateatterin kassalta.

Yrityskino, oma elokuvanäytös yrityksille

Järjestämme myös tilauksesta elokuvanäytöksiä, joko ohjelmistossa olevasta tai jostakin muusta saatavilla olevasta elokuvasta. Yrityskinon hinta määräytyy esitettävän elokuvan, ajankohdan ja katsojamäärän mukaan. Samalla voit lisätä elokuvanautintoa tilaamalla valmiiksi kinoeväät, kuten esim. popcornit + virvoitusjuomat.

Tilaisuuteen voidaan järjestää vaikkapa seminaari tai kokous. Cinema Cave-salissa on erinomaiset puitteet tilaisuuksille!

1 salissa 171 paikkaa

2 salissa 68 paikkaa

3 salissa 34 paikkaa

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva elokuvaelämys!

Voit ottaa yhteyttä yhteydenotto lomakkeella tai sähköpostilla johanna@kinopirtti.fi . Soittamalla 0408439856

Mainosta elokuvissa

Ennen elokuvan alkua esitetään muutamia mainoksia, jolloin ne saavat erittäin hyvän huomioarvon. Elokuvateatterimainonnalla tavoitat tehokkaasti elokuvissa käyvät ihmiset. Kohdentaminenkin on elokuvan mukaan helppoa. Voit valita elokuvan, jonka alussa mainostasi esitetään. Mikäli teillä ei ole valmista materiaalia, niin yhteistyökumppanimme suunnittelee ja valmistaa teille sopivan mainoksen. Odotustilassa olevalta seinältä on myös mahdollisuus varata oma mainospaikka yrityksen logolle.
Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä